9 augusti 2011

Blandat

Herre jössses vad denna sommar har gått fort. Tyckte det var nyss barnen fick sommarlov & nu börjar skolan om knappt 2 veckor!! fattar inte vart tiden tog vägen?? Tror inte barnen har hunnit fatta det heller.

Hur som helst så har Jag, Jörgen & Stefan varit ute på cykelturer denna veckan. Vi har cyklat i snitt 2 mil varje gång och har cyklat 4 gånger den här veckan. I dag blev det en tur ut till Kvissleby å hem, hyfsat fin väg att åka på, men nu är vi slut i benen ;)

Vi tog Minna upp till skogen själv en dag, så hon bara fick vara med oss utan Bella som rejsar omkring.
Bella och Minna är jätteduktiga / trygga i att vara ensam hemma. Nu behöver vi inte stänga in dom i köket utan dom får vara vart dom vill på nedervåningen.

Annars så tränas det ögonkontakt med Minna som inte är så överförtjust i det utan vill helst titta i backen, men det blir bättre och bättre för varje dag.
Bella har kommit in i tidig spökålder, det finns spöken bakom varje buske. Med henne tränar vi mycket bas saker som: sitt, ligg, stanna & ögonkontakt

Valpkursen vi gick saknade några saker i vårt tycke men vi får hitta nån annanstans att gå kurs där Jennifer får lära sig grunderna utan att bli förbisedd. Även om vi gått valpkurser förut så gick vi den här för att Jennifer skulle få grunden för att köra Agility sedan.


Bella hittade svalka vid toastolen..
 Medan Minna kraschade i bädden
 Minna spanar i skogen
 Vad var det som lät....
 Smyger omkring...
 Sötnos
 Skogsbäck
 Skogsbäck

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar