15 september 2012

Nu har det varit dåligt med uppdateringar igen :/ Men det ska jag bli bättre på.......hoppas jag iaf :)

Nu har vi Prince som vår istället för Rewir som vi hade från början. Rewir är en dressyrhäst & kommer att gå långt med rätt ägare, just nu trimmas han för fullt.

Nidas sår har läkt superbra & nu är det inte mycket kvar av det ;)  Jennifer är anmäld till Pay & Jump den 29/9 på Färsta ridskola, hon ska hoppa 80 & 90 cm med Prince. My ska hoppa sin häst Pysen & vår Lima. Ska bli kul att se hur de har utvecklats

Jag har inte varit på någon mer sommardans än premiären på Ånäsparken & vårbacken pga att jag tappade intresset då det blev lite för mycket danskurser på slutet av vårterminen.

Så istället för dans har det varit hästar i parti & minut för mig, Jennifer & bästa My då vi importerade ett härligt gäng hästar från Polen i Juli. Det är Rewir 4 år, Prince (vår häst), Lomika 5 år (Såld), Lima 6 år & Nida 7 år. Det är superkul att se hur hästarna som inte var mer än insuttna & ridna på rakt spår har utvecklats i dressyren & hoppningen.

Jag hoppas att premiären på Parken ska bli kanon med många trevliga danser & surr med vänner man inte träffat på länge :)

Här kommer det lite bilder

Nidas lilla sår
Jennifer & Prince på Alnö ridklubb. Träningstävling
 Nida & PrinceInga kommentarer:

Skicka en kommentar