12 oktober 2011

Höst

Kallt ute i morse på långpromenad med hundarna, Minna skakade medan jag låste dörren, stackars liten. Nu får dom allt sätta lite päls om det ska vara så här svalt på dagarna. Vi brukar ta 1 lång varje dag och sedan några kortare. I går åkte vi ner till stora gräsplanen vid vattnet och släppte hundarna lös. Bella sprang som en blixt och Minna hängde med så gott hon kunde, men hon har inte samma fart som Bella.

Minna är i princip rumsren nu, det kan hända en liten olycka ibland men inte ofta. Minna är den Lundehund vi haft som blivit rumsren snabbast. I dag var det åter igen dax för kloklippning, det gick kanonbra att klippa Minna, hon har lärt sig att det gör inte ont då vi klipper bakklorna. Men vi har fått kämpa som tusan för att övervinna hennes rädsla efter hundattacken på hennes baktass.

Minna bor i Jennifers rum och Bella uppe med oss på nätterna, det blir lugnast så ;) Annars busar dom hur länge som helst innan dom slocknar. Men dom sover tillsammans ibland så dom inte ska känna sig bortstötta från oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar