9 juli 2011

Roadtripp till Åre!

I morse var det tidig uppstigning vid 6.30, 7.30 började vi vår resa mot Åre. Vi har sett en massa träd, flera träd och skog!! Vi kom till Åre 11.30 och hade bestämt träff 12.00 med en Uppfödare. 12.00 kom dom med vår lilla sötnos, Bella blev nog lite fundersam på vad det var för en liten pryl vi skulle ha med oss hem. Hon heter Reveenka av Vinterskogen, vi hade tänkt kalla henne för Reva, men det blir Minna istället efter att ha  sett hennes framfart. Båda hundarna har skött sig exemplariskt på vägen hem. Bella sov bak i buren och Minna i Jennifers knä. Minna pep bara en liten stund innan hon somnade i Jennifers knä.
Vi tog en annan väg hem eftersom Jennifer skulle av i Kärlarne, sen vidare mot Thailändska paviljongen som Stefan ville titta på. Det blev en liten tripp på 60 mil!! Vi var hemma vid 17.30.
Bella och Minna har bekantat sig under vägen hem och fick rasta av sig innan dom gick in till sin mat. Bella är så försiktig när hon busar med Minna, trots att hon bara är 2 månader äldre än Minna. Nu ligger Minna i buren och sover och Bella ligger bredvid buren. Trötta tjejer ;)

Kolla läget ute på gården
 Minna
 Minna & Bella
 Paviljongen
 Typisk sovstil för Lundehund
 Minna i bilen
 Stefan och hans gröna fisk

1 kommentar:

  1. Grattis!! Så kul att ni äntligen fick tag på en Lundis igen=) Kraaaam!! /Bimbo

    SvaraRadera